Menukaart

De First Page werkt met seizoensproducten, waardoor de menukaart regelmatig verandert. Wij werken daarom met een pratende menukaart. De kelner komt je aan tafel graag vertellen wat er vanavond geserveerd wordt.

Om het toch iets overzichtelijker te maken, zullen wij proberen om op deze pagina onze gerechten up-to-date te houden. Op de avond zelf kan het menu nog veranderen, dus kom gezellig langs en laat je verrassen!

Voorgerechten


Tom kha kai – Thaise kokos-kippensoep €7,50

Salade – met gefrituurde geitenkaas en cranberry compote €9,50

Carpaccio – met truffelmayonaise €9,50

Tonijn tataki – met wasabi-soja mayonaise en wakame salade €12,50

Plateau charcuterie – vier Spaanse worsten € 12,50

Huisgemaakte viskroketjes – met pittig paprikadipje € 9,50

Champignons – a la escargots €8,50

Gamba’s aïoli €8,50

Kleine kaasfondue €8,50

Hoofdgerechten


Mexicaanse kipschotel €15,00

Kippendij saté €15,00

First Page burger €15,00

Ossenhaaspuntjes in ketjapsaus €18,50

Spare-ribs – keuze: hot/sweet of BBQ €18,50

Entrecôte v/d grill – met kruidenboter €21,50

Scholfilet – met groene mosterd/venkelsaus €17,50

Vispotje – met saffraanbouiilon €18,50

Vegetarische lasagna – met spinazie en gegrilde groenten €16,50

Nagerechten


New York style cheesecake €7,50

Appel-peer crumble €7,50

Crème brûlée €6,50

Chocoladetaartje – uit de oven €8,50

Dame Blanche – met warme chocoladesaus en bladerdeeg €7,50

Kaasplateau €10,50