In de buurt

Duinoord
Het First Page diner-café staat in hartje Duinoord, een gezellige volkswijk aan zee. Naast een bezoek aan het strand valt er in en rondom Duinoord ontzettend veel te beleven. Van een uurtje (of meer) shoppen tot een cultureel uitstapje of zelfs een hele dag op pad met de kinderen; je kunt hier je lol op! Wij geven graag een aantal tips. Kom je daarna lekker bij ons binnen of op ons zonnige terras nagenieten?

First Page

De Fred

Shoppen
Wil je een dagje winkelen in een authentiek stukje Den Haag? Ga dan naar de Frederik Hendriklaan – in de volksmond ook wel ‘De Fred’ genoemd. Het is een sfeervolle winkelstraat met leuke zijstraatjes, waar je allerlei winkels vindt. Van conceptstores tot gezellige winkels van lokale ondernemers en van ambachtelijke speciaalzaken tot hippe boetiekjes.
Ga naar www.defred.nl.

Cultuur
Als je op zoek bent naar cultuur, dan is Den Haag de perfecte plek! Bezoek het Museon, museum voor cultuur en wetenschap, als je de wereld wilt ontdekken. Ze hebben hier collecties op het gebied van geologie, biologie, geschiedenis, archeologie, natuurkunde, techniek en volkenkunde. Of ga naar het Gemeentemuseum als je van moderne kunst houdt. Hier hangt onder andere de grootste collectie Mondriaan schilderijen ter wereld!
Ga naar www.museon.nl of www.gemeentemuseum.nl.

Museon

Omniversum

Dagje uit
Een bijzonder uitje, met of zonder kinderen? Het Omniversum is leuk voor iedereen. In dit grootbeeld filmtheater kun je elke dag prachtige films kijken. Het is vooral bijzonder omdat het scherm, dat zo groot is als een half voetbalveld, als een halve bol om het publiek heen staat. Ben je op pad met kinderen? Sla dan Planet Jump niet over; een in-door trampolinepark. Dat belooft een onvergetelijke ervaring te worden!
Ga naar www.omniversum.nl, of www.planetjump.nl.

Scheveningen
Lekker uitwaaien op het strand van Den Haag? Scheveningen is ontzettend populair onder zowel Nederlanders als buitenlanders. En dat verbaast ons niets, want Scheveningen heeft een prachtig strand van wel drie kilometer lang, met een grote boulevard.
Ga naar www.scheveningen.com

Scheveningen

World Forum

World Forum
In het internationaal congrescentrum World Forum worden naast congressen nog allerlei evenementen georganiseerd. Van theatervoorstellingen tot persconferenties. De First Page zit slechts op één kilometer afstand van het World Forum. Ideaal dus om te combineren met een bezoek!
Ga naar www.worldforum.nl