Menukaart

De First Page werkt met seizoensproducten, waardoor de menukaart regelmatig verandert. Wij werken daarom met een pratende menukaart. De kelner komt je aan tafel graag vertellen wat er vanavond geserveerd wordt.

Om het toch iets overzichtelijker te maken, zullen wij proberen om op deze pagina onze gerechten up-to-date te houden. Op de avond zelf kan het menu nog veranderen, dus kom gezellig langs en laat je verrassen!

Voorgerechten


Soep van de dag – €8,00

Salade met stoofpeer en geitenkaas – €10,00

Caesar salade met gamba’s òf gerookte kip – €10,00

Carpaccio van eendenborst met frambozendressing – €12,00

Tonijn Tataki met wasabi- soya-mayonaise en wakamé – € 13,00

Champignons à la escargots – € 9,00

Kleine kaasfondue – €9,00

Hoofdgerechten


Mexicaanse kipschotel – €16,00

Kippendij-saté – €16,00

First Page burger – €16,00

Ossenhaaspuntjes in ketjapsaus – €19,50

Bavette steak met een sjalottenjus – €22,50

Saltim Bocca met rode wijnsaus – €21,00

Spare-ribs hot, sweet of bbq – €20,00

Sliptongen met frietjes en een remouladesaus – €20,50

Vispotje met kabeljauw, zalm en gamba’s – €19,50

Huisgemaakte lasagna V – €17,50

Nagerechten


New York style cheesecake – €8,50

Bosvruchtensorbet ijsje – €8,00

Crème brûlée – €7,50

Chocoladetaartje uit de oven – €8,50

Dame Blanche met warme chocoladesaus en bladerdeeg – €8,50

Kaasplateau €11,50