Menukaart

De First Page werkt met seizoensproducten, waardoor de menukaart regelmatig verandert. Wij werken daarom met een pratende menukaart. De kelner komt je aan tafel graag vertellen wat er vanavond geserveerd wordt.

Om het toch iets overzichtelijker te maken, zullen wij proberen om op deze pagina onze gerechten up-to-date te houden. Op de avond zelf kan het menu nog veranderen, dus kom gezellig langs en laat je verrassen!

Voorgerechten


Tom Kah kai soep – €7,50

Meloensalade met geitenkaas en gesuikerde pecannoten – €9,50

Caesar salade met gamba’s òf gerookte kip – €9,50

Carpaccio van eendenborst met frambozendressing – €11,50

Tonijn Tataki met wasabi- soya-mayonaise en wakamé – € 12,50

Champignons à la escargots – € 8,50

Kleine kaasfondue – €8,50

Hoofdgerechten


Mexicaanse kipschotel €15,00

Kippendij-saté €15,00

First Page burger €15,00

Ossenhaaspuntjes in ketjapsaus €18,50

Tournedos met stroganoff saus €21,50

Lamsbout met een honing-tijm jus €21,50

Botervis met een kreeften beurre blanc €18,50

Vispotje met kabeljauw, zalm en gamba’s €18,50

Tagliatelle met gegrilde groenten en blauwe kaas (vegetarisch) €16,50

Nagerechten


New York style cheesecake €7,50

Amarene sorbet met vruchtjes €7,50

Crème brûlée €6,50

Chocoladetaartje uit de oven €8,50

Dame Blanche met warme chocoladesaus en bladerdeeg €7,50

Aardbeien Romanov €8,50

Kaasplateau €10,50