Over ons
Wist je dat de First Page al 30 jaar bestaat? Het diner-café is al jaren een begrip in Den Haag. Na een periode van 4 jaar, waarin de -toenmalige- bar was gesloten, zag de nieuwe eigenaar Marcel zijn kans schoon en verbouwde en heropende de nieuwe First Page. Iets minder bar, iets meer restaurant. Maar; de classic gerechten die je hier jaren geleden al kon eten, staan nog steeds op de kaart!
En wist je dat we een groot terras hebben, waar je met lekker weer tot heel laat in het zonnetje kunt zitten? Wij ontvangen hier graag al onze buurtgenoten, maar ook mensen van buiten de stad! Ga je een dagje shoppen op de Frederik Hendriklaan, naar het Gemeentemuseum of heb je een evenement in het World Forum? Wij zorgen graag voor een heerlijke maaltijd en koud biertje achteraf!
Even voorstellen…

Marcel
Achter de First Page staat een enthousiast en hecht team. We stellen ze graag aan jullie voor! Laten we beginnen met Marcel, eigenaar van de First Page. Een échte horecaman, die vroeger zelfs tegenover First Page werkte en dus al heel lang bekend is met het diner-café. Voordat Marcel eigenaar werd van de First Page studeerde hij aan de Hotelschool, was hij kelner bij Blue Lagoon én eigenaar van eetcafé Happy Days.
Toen Marcel de mogelijkheid kreeg om de – toen gesloten – First Page te kopen, was hij direct enthousiast. Dit is inmiddels drie jaar geleden. “Alles moest opgeknapt worden, we hebben het een compleet nieuwe look gegeven. Maar de naam is gebleven, in overleg met de vorige eigenaar. De First Page is al 30 jaar een begrip, daar zijn we trots op!”

Duncan
Chef-kok Duncan is er al sinds de heropening van First Page bij en niet meer weg te denken uit de keuken. Hij doet dit werk al ruim 27 jaar in deze buurt; eerder bij onder andere The Old Jazz en Café Buijs. Tegenwoordig vind je hem vier dagen per week bij First Page.
Duncan werkt hard om onze gasten tevreden het diner-café uit te zien lopen. Hij komt dan ook regelmatig gezellig een praatje maken in het restaurant. “Ik hoor graag van mensen wat ze lekker vinden en wat ze nog weleens zouden willen eten.” Ook houdt hij van experimenteren. “Een trend van de laatste tijd is fusion. Daar houd ik van, keukens van over de hele wereld met elkaar combineren.” Duncan heet iedereen welkom, maar: “If you can’t stand the heat, don’t come into my kitchen!”
Leuk weetje: toen Niels voor het eerst een meisje mee uit eten nam, gingen ze naar de First Page! Wie had gedacht dat hij hier jaren later zélf in de bediening zou werken? Na het succes van een eigen wijnbar en banen in meerdere chique restaurants, zocht Niels vorig jaar toch naar iets anders. “Informeel, maar mét kwaliteit. Dat is wat ik bij First Page vond. Precies hoe ik het zelf ook zou doen.”
Vier tot vijf dagen per week vind je Niels achter de bar of aan je tafel. Altijd met een grote lach, want hij vindt het hier ontzettend leuk. “Alle mensen achter FiPa zijn heel relaxed en we werken echt als team samen. Dat is best uniek in de horeca. Maar ook het contact met onze gasten vind ik heel gezellig. Met de vaste gasten bouw je echt een band op.”
Sinds de zomer van 2018 staat sous-chef Pieter samen met Duncen in de keuken van First Page! De Hagenees begon ruim 30 jaar geleden bij de Drie Konijntjes waar hij bestellingen rondbracht op zijn brommer. Daarna is hij de keuken in gegaan waar hij nog steeds met veel plezier staat.
Nadat hij bij diverse restaurants in Den Haag werkzaam is geweest is Pieter nu onderdeel van ons team. “Werken bij FiPa is heel vrij én gezellig” zegt hij met een grote glimlach op zijn gezicht. Pieter is een bescheiden persoon en je zult hem daarom niet snel zien in de zaak, hij focust zich liever op de keuken! Wat zijn favoriete First Page gerecht is? “De specials! Hier kunnen wij onze creativiteit in kwijt.”

Wesley de kroegpoes
Dit is Wesley, onze kroegpoes! Nee, geen kater dus. Dat dachten we wel toen we haar bij het asiel vonden 7 jaar geleden. Vandaar haar stoere naam. Wesley gaat en staat waar ze wil, behalve in de keuken en het restaurantgedeelte natuurlijk. Je zult haar vaak op de bar zien rondlopen.
Dat is haar favoriete plekje (wat wij heel goed begrijpen). Of ze is ergens in de buurt van Marcel, want die twee zijn een heel hecht team. En maak je geen zorgen, de aanwezigheid van Wesley in de First Page is zelfs goedgekeurd door de keuringsdienst!